WordPress & Security

Hardening WordPress – WordPress veiliger maken

Hoe vaak horen we niet dat WordPress onveilig is? Te vaak denken wij. WordPress is nou eenmaal het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Dit betekent dat het helaas ook vaak door onkundige mensen op een onveilige manier gebruikt. WordPress kan zeker veilig zijn, maar je moet wel weten wat je doet.

Met o.a. klanten als iDEAL, Betaalvereniging Nederland en de Rabobank hebben wij heel veel ervaring opgedaan met het veiliger maken van WordPress. Clearsite is dan ook uitgegroeid tot de expert op het gebied van WordPress en security. Is veiligheid voor jullie organisatie een must lees dan zeker even verder, dat is beter voor je nachtrust.

Lees verder

Clearsite, ook beter voor je nachtrust

Uw WordPress website gehackt, je data op straat, je moet er toch niet aan denken, maar het gebeurt helaas vaker dan je denkt. Vaak heeft het te maken met het feit dat er gewoon te weinig aandacht voor de veiligheid van een website is. Daar hoef je je bij ons geen zorgen over te maken. We’ve got your back. Wij weten precies waar de zwakke plekken zitten en hoe we die moeten dichten. Er vinden regelmatig pen tests of code audits plaats op door ons gemaakte websites en alles wat we daarbij leren stoppen we weer terug in onze veilgheidsmaatregelen en onze eigen security plugin.

De Clearsite WordPress security plugin

Clearsite maakt standaard geen gebruik van bestaande WordPress plugins zoals Wordfence en iThemes Security. De voornaamste reden hiervoor is dat we zelf invloed willen hebben op wat er aan veilgheidsmaatregelen gebeurt, ook willen we snel kunnen schakelen als er onverhoopt een potentieel lek in WordPress of een WordPress plugin blijkt te bestaan.

Daarnaast kan het zijn dat er voor een project specifieke veiligheidsmaatregelen getroffen dienen te worden, met onze eigen WordPress security plugin kunnen we hier op inspringen.

Is uw website van vitaal belang voor uw organisatie en wilt u geen risico lopen? Wilt u meer weten over onze WordPress security plugin of specifieke veiligheidsmaatregelen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Hier zijn we ook goed in

Er is veel wat we doen maar het komt uiteindelijk allemaal neer op het ontwerpen en bouwen van goed werkende websites die hun geld dubbel en dwars waard zijn.

Eigenlijk willen we niet met zo’n suf lijstje met diensten komen, maar ja we willen wel dat jullie ons kunnen vinden vandaar dan toch maar: