Uitdaging

De uitdaging

Terberg Leasing heeft veel te vertellen, aan klanten én prospects. Voor de website betekent dat: pagina's flexibel kunnen afstemmen op doelgroepen en actualiteit. Snel en effectief contentmanagement dus. Zonder voor iedere aanpassing het internetbureau te hoeven bellen - ook al gaat het om een complexe website.

Terberg Leasing Homepage
Terberg Leasing Homepage
Oplossing

De oplossing

Zonder goede structuur veranderen websites snel in doolhoven. We ontwikkelden daarom een intelligente sitemap, samen met de marketeers en andere stakeholders bij Terberg Leasing. Die sitemap was de basis voor een ond rscheidend design dat bezoekers doeltreffend naar de juiste info leidt – ook op mobiele schermen.

Kers op de taart was onze modulaire pagebuilder met pre-styled contentblocks. Zo kunnen verschillende contentmanagers makkelijk verschillende site-onderdelen beheren, zonder dat consistentie of corporate uitstraling in het gedrang komen.

Resultaat: een website die met Terberg Leasing meebeweegt - én met de doelgroep.

Typografie

Avenir - Heavy
Typografie Terberg Leasing
Avenir - Medium
Typografie Terberg Leasing
Avenir - Light
Typografie Terberg Leasing

Kleurgebruik

#f7931e#1b81cc
#e9e8e8#dee0e2#6f7f8d#135e94
#121212#fff

Flexibiliteit met widgets

Met behulp van zogenaamde widgets kan Terberg zelf op diverse plekken door de website zaken extra onder de aandacht brengen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld contactgegevens, beoordelingen of een call to action daar plaatsen waar die het beste tot zijn recht komt.

Widgets

Car blocks

Het draait natuurlijk om auto’s bij Terberg Leasing, om op een eenvoudige manier door de gehele website de auto’s onder de aandacht te brengen hebben we speciale ‘car blocks’ bedacht. Uiteraard gekoppeld aan interne software van Terberg zodat niet alles dubbel ingevoerd hoeft te worden.

Car blocks

Campagne banners

Terberg Leasing Banners
Terberg Leasing Banner Terberg Leasing Banners

Met Clearsite hebben wij al lange tijd een prettig en productieve samenwerking. Clearsite is een internetbureau wat actief met ons meedenkt en zorgt voor extra creativiteit. Deze creativiteit zie je terug in hun designs én in hun vernieuwende oplossingen.

Robert-Jan Roodzand - Online Marketing Specialist

Gemaakt door

 • Remon
  Pel

  Foto Remon Pel
 • Wilco
  Westbroek

  Foto Wilco Westbroek
 • John
  Westbroek

  Foto John Westbroek
LeaseVergelijker
7/10

LeaseVergelijker

14.925 modellen, 31.974 uitvoeringen, 236.989 pagina’s