Clearsite SurePay

Custom website voor het bedrijf achter de IBAN-Naam Check

SurePay case

SurePay maakt betalen persoonlijker en nog veiliger

SurePay is al klant bij Clearsite sinds de startup fase. Inmiddels is SurePay uitgegroeid naar een grote financiele dienstverlener in binnen- en buitenland. Ook het product portfolio is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Tijd dus om deze professionalisering ook in het online platform door te trekken.

In samenwerking met SurePay is een website opgezet die ruimte geeft voor het product portfolio, actualiteit zoals nieuws en cijfers, succesverhalen en waar online aanvragen gedaan kunnen worden.

Volledige vrijheid

De website is opgebouwd met een Wordpress pagebuilder. Dit geeft SurePay ultieme vrijheid in het bijhouden van de content zonder vast te zitten aan vaste stramienen. Zo kan bij het lanceren van een nieuw product een op maat gemaakte template eenvoudig worden samengesteld. Hiervoor zijn door ons verschillende custom widgets ontwikkeld om de juiste content over te brengen.

Successen in beeld

Op de website worden real time cijfers over het gebruik van de SurePay producten getoond. Clearsite heeft naast de website voor SurePay ook verschillende product brochures en jaaroverzichten vorm gegeven. Zo kan de productinformatie en de successen van SurePay ook buiten de website gedeeld worden.

Resultaat

Een strakke website met professionele uitstraling die past bij SurePay. Een uitgebreid portfolio van SurePay’s diensten en corporate actualiteiten. Dankzij het custom thema met widgets en de pagebuilder zijn de marketeers van SurePay in staat om snel landingspagina’s te kunnen samenstellen.


ACSI case

ACSI

Development maatwerk WordPress website voor ACSI Meer lezen
Veiligbankieren.nl case

Veiligbankieren.nl

Rebranding van website voor fraude en veiligheid Meer lezen