Stamhuis

Retailbouwer met alles in huis

Bekijk de website

Veelzijdigheid duidelijk in kaart brengen

Toen Stamhuis ons benaderde waren ze al redelijk ver met een nieuwe website, maar het voelde toch niet lekker, ze waren vastgelopen. Er was geen duidelijk plan, hoe maak je nu met een website op een heldere wijze duidelijk wat zo’n veelzijdig bedrijf allemaal in huis heeft? Daar zijn we ze eerst mee gaan helpen, dan pas gaan ontwerpen en bouwen. Het resultaat mag er zijn.

Stamhuis
Stamhuis geldt als een toonaangevende organisatie op het gebied van winkelverbouwingen en retailverbeteringen. Naast het hoofdkantoor in Utrecht, zijn ze ook gevestigd in Medemblik, Zaltbommel, Barendrecht, Zuidwolde en Antwerpen. Met circa 300 vaste medewerkers bouwen en renoveren ze jaarlijks ongeveer 1200 projecten in binnen- en buitenland.
Ook met ons werken?

Een no nonsens website, helder en denkend vanuit de gebruiker

Deze responsive website is op maat gemaakt in WordPress, dus geen standaard thema wat hier en daar is aangepast maar high-end maatwerk dat volledig aansluit bij de wensen van de klant en uiteraard ‘appeltje eitje’ in het beheer.

Webdesign Stamhuis - Volledig responsive

De rijke historie in beeld gebracht

Webdesign Stamhuis - Volledig responsive

Volledig meertalig

De website van Stamhuis is via het WordPress CMS op een gemakkelijke manier door de klant meertalig te maken. Elke pagina die aangemaakt wordt kan met een druk op de knop beschikbaar gemaakt worden voor een andere taal, alle content wordt automatisch meegenomen. Alleen de tekst hoeft nog vervangen te worden.

Webdesign Stamhuis - Meertalig

Wat kunnen we voor u betekenen?

We kunnen onmogelijk al ons werk met u delen, wat u hier ziet is slechts een greep uit onze online werkzaamheden.
We hopen u zo voldoende te hebben geïnspireerd.

Wij helpen u graag met het behalen van online resultaat! Neem contact op of bekijk eerst onze diensten.

Merlijn Ackerstaff Internetbureau Utrecht Clearsite

Even sparren?

Email met
Merlijn Ackerstaff
of bel - 030 264 06 05
Ik help u graag op weg!