Clearsite Meride

Website voor dé uitvaartverzorger van Nederland

Meride case

Meride kwam bij ons met de vraag hun huidige wordpress website te optimaliseren. Meride doet zijn gehele acquisitie online via hun website. Conversie is dus enorm belangrijk. Middels verschillende A/B testen hebben we samen de conversie verbeterd en belangrijke dingen geleerd over de gebruikers en doelgroep.

Hieruit ontstond de volgende uitdaging. Een complete maatwerk website gericht op de doelgroep van Meride. Middels passende content en storytelling onderdelen proberen we de doelgroep in een zwaar proces te overtuigen van de meerwaarde van Meride.

Passende huisstijl en strategie

Bezoekers van de website van Meride bevinden zich veelal in een moeilijke tijd. Uitvaarten zullen altijd een persoonlijk en zwaar onderwerp blijven. Middels een warme huisstijl met veel gebruik van menselijke foto's en elementen proberen we de bezoeker een goed gevoel over de dienstverlening van Meride te geven.

Daarnaast is informatievoorziening enorm belangrijk in dit proces. Op de website wordt door middel van een kennisbank en een uitgebreide 'tarieven-straat' een compleet beeld geschetst over de dienstverlening van Meride als uitvaartverzorger.

Typografie

Doorontwikkelen van het online platform

Omdat de website voor Meride de core business is blijven we met elkaar doorontwikkelen. Na livegang van de nieuwe website zagen we helaas een onverwachte terugloop in het aantal aanvragen. Door ons samen hier met volle energie in vast te bijten en verschillende (gebruikers)testen uit te voeren hebben we grote en kleine aanpassingen gedaan en pijnpunten weg genomen. En met een goed resultaat.

We blijven echter kritisch. Constant testen en doorontwikkelen. Maar ook inspringen op wijzigingen binnen de uitvaartbranche. Daarvoor is een nauwe persoonlijke samenwerking van belang.

Kaart Nederland
2037locaties

Dynamische landingspagina's

In samenwerking met Meride en marketingbureau Team Nijhuis hebben we een online Adwords strategie ontwikkeld op basis van "lokaal zoeken".

Meride werkt samen met lokale uitvaartverzorgers verspreid door het hele land. Deze hebben waardevolle kennis over de uitvaartlocaties en mogelijkheden voor een uitvaart op maat. Door middel van advertenties gericht op inmiddels 679 locaties landen bezoekers op dynamische landingspagina's ingericht op hun specifieke locatie, met de dichtsbijzijnde uitvaartlocaties en uitvaarverzorgers.

Samen met Clearsite hebben we onze nieuwe website ontwikkeld.
De medewerkers van Clearsite zijn niet alleen vakinhoudelijk sterk, maar kenmerken zich ook door een hoge mate van betrokkenheid en een no-nonsense, no-buzzwords mentaliteit.

Daarnaast is de communicatie open en eerlijk en via korte lijntjes. Kortom een ideale partner voor iedere bedrijf met een pragmatische instelling.

Martin Amersfoort Meride

Veiligbankieren.nl case

Veiligbankieren.nl

Rebranding van website voor fraude en veiligheid Meer lezen
Skilltree case

Skilltree

Design voor een webapp die leren leuk maakt Meer lezen