Clearsite brainbay

Professionele WordPress website voor brainbay

Brainbay WordPress website

Brainbay is dé autoriteit op het gebied van datagedreven diensten en inzichten voor de vastgoed­markt in Nederland.

Voor brainbay heeft Clearsite een informatieve volledig responsive custom Wordpress website ontworpen en gebouwd. Gecombineerd met een gebruiksvriendelijk op maat ingericht WordPress CMS die het beheren van content voor de medewerkers van brainbay eenvoudig maakt.

In samenwerking met brainbay is een website opgezet die ruimte biedt aan het ruime product portfolio. Er wordt duidelijk verteld welke oplossingen brainbay voor de vastgoedmarkt biedt en hoe de organisatie eruit ziet. Ook is er ruimte voor de toelichting over de samenwerking tussen het NVM en brainbay.

Maatwerk Wordpress website Brainbay

Cijfers uit de vastgoedmarkt in beeld

Brainbay is een data gedreven bedrijf en beschikt over meest actuele en complete woningmarkt­informatie van Nederland. Daarom was het een belangrijke eis om een aantal van de beschikbare cijfers vanuit brainbays technische oplossingen op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Website design Brainbay

Meer dan een website

Clearsite kan meer dan alleen websites ontwerpen en bouwen. Voor brainbay hebben we dit ook mogen doen. Naast de website hebben we de online huisstijl verder doorgevoerd in een aantal online en offline marketing materialen. Verder hebben we een stijlgids gemaakt, custom iconen ontworpen, een powerpoint template en een opzet voor de ledenportal mogen ontwerpen.

Webdesign WordPress website Brainbay Webdesign WordPress website Brainbay Webdesign WordPress website Brainbay Webdesign WordPress website Brainbay Webdesign WordPress website Brainbay Webdesign WordPress website Brainbay Webdesign WordPress website Brainbay Design briefpapier Brainbay
Internetbureau voor Brainbay

Resultaat

Een eigentijdse website met een professionele uitstraling die past bij brainbay. Alle diensten en mogelijkheden krijgen de ruimte. De marketeers van brainbay zijn zelf in staat om snel landingspagina’s te kunnen samenstellen.

Een samenwerking met Clearsite kunnen wij van harte aanbevelen. Clearsite heeft de website van brainbay ontworpen en gebouwd. De samenwerking verliep op rolletjes, Clearsite denkt graag met je mee en komt altijd afspraken na. Een professioneel, flexibel en ontzettend vriendelijk internetbureau!

Brainbay BV

Meride WordPress website case

Meride WordPress website

Website voor dé uitvaartverzorger van Nederland Meer lezen
Skilltree UX design case

Skilltree UX design

Design voor een webapp die leren leuk maakt Meer lezen