Uitdaging

De uitdaging

De Aquaculture Stewardship Council (ASC) zet zich wereldwijd in voor verantwoorde viskweek en certificering met het bekende ASC-keurmerk. ASC vroeg ons een website te ontwikkelen met een eigentijds design, dat de doelgroep zou motiveren om de site meer te gebruiken. Belangrijke aandachtspunten: eenvoudig contentbeheer voor de medewerkers en optimale mobiele prestaties, ook zonder Wifi-verbinding

Maatwerk WordPress website ASC Homepage
Maatwerk WordPress website ASC Homepage
Oplossing

De oplossing

We hebben een website ontworpen en gebouwd die de autoriteit van ASC ten opzichte van haar concurrenten wereldwijd duidelijk weerspiegelt.

Content in verschillende mediaformaten en handige functies houden de doelgroep betrokken bij de website. Informatie over visproducten, distributeurs en viskwekerijen is snel vindbaar via slimme zoekfilters. Ook informatie over de verschillende ASC-standaarden, rapportages en certificeringsmogelijkheden is door de overzichtelijke navigatie en layout altijd binnen één klik bereikbaar.

Voorzien van een overzichtelijk en doelgericht design dat ervoor zorgt dat bezoekers gemakkelijk hun weg vinden. Naar informatie over de verschillende ASC standaarden, rapportages en mogelijkheden hoe zij zich kunnen certificeren.

Resultaat: een internationaal geörienteerde website die staat voor de ontwikkeling van het ASC-label - én de doelgroep.

Typografie

Noto Serif - Bold
Typografie ASC
Noto Sans - Bold
Typografie ASC
Noto Sans - Regular
Typografie ASC

Kleurgebruik

#12b4aa#b9f7f3#e0f0ef
#4d4e52#ececed#004a7d#0064a8
#ffffff

Geanimeerde statistieken

Statistieken

Pagina’s en pagina-elementen

Webdesign ASC
Testimonials
Responsive website

Volledig responsive en meertalig

Als je als viskweker op het water zit of als distributeur op zoek bent naar een viskwekerij in het buitenland, dan wil je de site van ASC ook via je smartphone kunnen raadplegen. De website is dus 100% responsive en doet het ook perfect bij tragere internetverbindingen.

Al die informatie wordt aangeboden in 7 talen, waarvoor we het uiterste haalden uit de mogelijkheden van WPML, de bekende plugin voor meertalige WordPress-websites.

Om de typografische look & feel van de site ook in Japans en Chinees consistent te houden, kozen we voor het font Noto, dat geschikt is voor alle wereldtalen.

 Meertalige WordPress website WPML

Working with Clearsite has been an absolute pleasure. It is clear they care about delivering first-rate work and client satisfaction. We could not be happier with the end-result, our new website turned out just as we wanted. I would recommend Clearsite to anyone who is looking for personal, skilled support and high-quality web solutions.

Sun Brage - Communication manager
www.asc-aqua.org

Gemaakt door

 • Merlijn
  Ackerstaff

  Foto Merlijn Ackerstaff
 • Nick
  Grasso

  Foto Nick Grasso
 • Gijs
  van Arem

  Foto Gijs van Arem
Clang by e-Village
5/10

Clang by e-Village

UI-design voor high-end e-mailmarketing software