Uitdaging

De uitdaging

ACSIFreelife.nl is dé website als het gaat om kamperen, vol tests van caravans, campers en tenten, insiprerende reportages over leuke bestemmingen, tips en trends. ACSI schakelde ons in voor de technische implementatie van hun eigen webdesign naar een nieuwe WordPress-website.

Voorwaarden: de site moest bloedsnel zijn - ook op mobiel - én de hoge Google-posities mochten niet in gevaar komen door de migratie.

Bring it on, zeggen wij dan.

ACSI Freelife Homepage
ACSI Freelife maatwerk WordPress

Typografie

Museo Slab 700
Typografie webdesign ACSI Freelife
Museo Slab 300
Typografie webdesign ACSI Freelife
Dear Prudence Regular
Typografie webdesign ACSI Freelife

Kleurgebruik

#d60000#0082cb
#121212#cccccc#ffffff
Responsive WordPress-website

Responsive design

Bij het door ACSI aangeleverde webdesign hoorde ook een responsive variant. Naast de vele soorten pagina’s met advertentieruimtes was daarin het menu een mooie uitdaging. Door hoofdcategorieën informatie direct in het hoofdmenu te plaatsen en te voorzien van duidelijke iconen, navigeert ook de mobiele bezoeker soepel door de website.

SEO en structuur

Grootschalige migraties van drukbezochte websites zoals ACSIFreelife.nl zijn geen abc-tje: je wilt geen dip in je traffic en het beheer moet werkbaar blijven. Samen met ACSI ontwikkelden we een sitestructuur die het beheer efficiënter maakt én beter is voor de vindbaarheid in Google.

Wordpress CMS specialist

Geautomatiseerde migratie van ruim 3.000 pagina’s

De website bevatte ruim 3.000 pagina's, 43.000 afbeeldingen en duizenden reacties. Dat soort hoeveelheden data kunnen niet handmatig worden overgezet. We schreven een strak stappenplan en zorgen voor een vlekkeloze, geautomatiseerde migratie.

 • 0 afbeeldingen

  Afbeeldingen
 • 0 pagina's

  Pages
 • 0 reacties

  Comments
 • 0 formulieren

  Web formulieren

Geautomatiseerde database export/import

Oplossing

Het resultaat

ACSI kreeg een pixelperfect technische implementatie van haar eigen webdesign op een snelle WordPress-website die weer helemaal up-to-date is met de nieuwst high-end technieken. De kers op de taart: dankzij de snelheid en slimme structuur scoort de nieuwe website nóg beter dan haar voorganger.

 • 28

  Sessies

 • 25

  Bezoek

 • 45

  Paginaweergaven

Zo hoort een samenwerking te zijn!

Met Clearsite zijn de lijntjes kort, de overleggen to the point en de oplevering razendsnel en helemaal naar wens. Clearsite luistert en denkt mee. En precies dat zoeken wij in een internetbureau.

Jasper de Kinkelder - Online Marketeer
www.acsifreelife.nl

Gemaakt door

 • Gijs
  van Arem

  Foto Gijs van Arem
 • John
  Westbroek

  Foto John Westbroek
Justlease
9/10

Justlease

Samen werken aan optimalisatie en conversie