Clearsite

Website optimalisatie

Haal meer uit je website

80% van het resultaat bereik je met die 20% extra inspanning, dat is onze eigen 80/20 regel. Laat dit nou net het stukje zijn waar de meeste afhaken, om eerlijk te zijn dit is ook vaak het moeilijkste deel. Het deel waar de meeste zeggen “Het is goed zo”, of “Daar is geen budget meer voor”. Maar wij weten uit ervaring dat het echt loont, het verdient zich terug.

Clearsite heeft veel ervaring op het gebied van optimalisatie.

Wil je meer uit je website halen lees dan verder!

Optimalisatie = Maximalisatie

Optimalisatie van je website kan op vele vlakken gebeuren, het begint met een goede analyse. We kunnen veel interessants halen uit de statistieken maar ook kunnen we A/B of multi variatietesten gaan opzetten, heatmaps genereren , webformulieren analyseren, funnels analyseren. Wij werken met een diversiteit aan tools zoals; Hotjar, Optimizely, Crazy Egg, Google Optimize 360, Visual Website Optimizer (VWO)

Aan de hand van analyses die we onder andere met bovengenoemde tools kunnen doen gaan we een duidelijk advies uitbrengen om jullie website te optimaliseren. Geen wollig verhaal met allerlei mitsen en maren, maar duidelijk taal. Waar ligt de grootste winst met de minste effort? En vanaf daar verder. Soms kunnen simpele zaken als net een andere kleur of tekstje voor een knop al grote verbeteringen met zich meebrengen, soms kunnen we echt grote stappen maken met een snelheidsoptimalisatie (betere code, betere compressiemethodes, betere hosting of gebruik maken van een CDN).

Uiteraard kost een optimalisatie-traject tijd en we realiseren ons dat daar ook een budget mee gemoeid is. Hoeveel budget is lastig vooraf te zeggen, belangrijker is om te beginnen wat het jullie kan opleveren. Maar als er online ambitie is dan kunnen wij je helpen.

Is voor jullie de website van vitaal belang voor het succes van jullie organisatie en je realiseert je dat daar tijd, focus en budget voor nodig is dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk hier het werk wat we voor andere gedaan hebben om succes te behalen of neem contact met ons op voor een eerste kennismaking.