Clearsite

Support & Beheer

Een goede website is nooit klaar

Te veel websites worden online verwaarloosd achtergelaten, de website is live en er wordt niet meer naar omgekeken.
Zonde, websites worden beter van verzorging.

Hou ze in de gaten; die dode links, de laadsnelheid, de statistieken, de content. Blijf verliefd op je eigen website! Dat doen wij ook voor je.

Support & beheer van je website

Een website is eigenlijk nooit klaar. Dat is ook het mooie van online, u kunt altijd blijven optimaliseren. In principe kunt u, nadat wij uw website hebben gebouwd en opgeleverd, het meeste zelf bijhouden via het cms. Het kan natuurlijk zijn dat u liever heeft dat wij aanpassingen op de website doorvoeren. Dit doen we graag voor u. U kunt bij ons support contracten afsluiten waarmee we u een goedkoper uurtarief en een versnelde afhandeling kunnen bieden. Wanneer u niet van dit soort contracten houdt, kunnen wij u ook prima helpen. U belt of mailt en wij gaan aan de slag!

Security & WordPress websites

Wij werken veel met WordPress. Dit is een Open Source CMS met vele voordelen maar u moet er wel voor zorgen dat u WordPress up to date houdt. Wanneer dit niet gebeurd loopt u de kans dat uw WordPress website niet meer zo veilig is als bij oplevering. Een WordPress website moet echt met enige regelmaat van een update voorzien worden om veiligheidslekken te dichten.
Wij nemen dit werk voor u uit handen zodat u hier niet zelf naar om hoeft te kijken. We maken hier heldere afspraken over zodat u gegarandeerd met een recente versie van WordPress werkt en zich geen zorgen hoeft te maken.
Mocht er onverhoopt toch iets vreemds gebeuren op uw website dan lossen wij dit voor u op, zonder bijkomende kosten.

Back-up. We’ve got your back!

Heeft iemand per ongeluk via het CMS toch een aantal pagina’s verwijderd of er is iets ergers gebeurd dan hebben wij altijd een back-up paraat. In een mum van tijd hebben we de meest recente versie weer terug online. Wij kunnen voor u de volledige back-ups verzorgen mits de website ook bij ons gehost wordt. Wordt de website ergens anders gehost dan komen we er ook wel uit maar vaak is het dan verstandiger om de back-up bij uw web hosting bedrijf af te nemen.

Bekijk hier het werk wat we voor andere gedaan hebben om succes te behalen of neem contact met ons op voor een eerste kennismaking.