• brainbay BV
  Een samenwerking met Clearsite kunnen wij van harte aanbevelen. Clearsite heeft de website van brainbay ontworpen en gebouwd. De samenwerking verliep op rolletjes, Clearsite denkt graag met je mee en komt altijd afspraken na. Een professioneel, flexibel en ontzettend vriendelijk internetbureau!
 • Martin Amersfoort
  Samen met Clearsite hebben we onze nieuwe website ontwikkeld. De medewerkers van Clearsite zijn niet alleen vakinhoudelijk sterk, maar kenmerken zich ook door een hoge mate van betrokkenheid en een non-nonsense, no buzz words mentaliteit. Daarnaast is de communicatie open en eerlijk en via korte lijntjes. Kortom een ideale partner voor iedere bedrijf met een pragmatische instelling.
 • Financial Times Financieel Advies
  Wow! Een simpel woord, maar het beschrijft wel onze ervaring met Clearsite. Vanaf onze eerste kennismaking met Merlijn, Remon en Gijs wisten we dat we de juiste webdesigner hadden gevonden. Door creatief, gezond kritisch, pro-actief en vol passie met ons samen te werken is het eindproduct zelfs veel beter geworden dan wij hadden durven dromen.
 • Energiefonds Utrecht
  Clearsite heeft onze nieuwe website ontwikkeld. Op basis van het huisstijlhandboek hebben ze ook het ontwerp verzorgd. Vanaf het begin af aan hebben ze de juiste vragen gesteld en heeft dit al snel geleid tot een mooi ontwerp gecombineerd met de juiste functionaliteiten. En dat altijd in een prettige sfeer. Als je nog een vraag of wijziging hebt is één keer bellen of mailen genoeg, het is meteen opgelost of aangepast. Al met al een zeer prettige samenwerking met een goede en mooie website als resultaat.
 • Manon M. Kollaart-Andries
  Zeer tevreden met onze samenwerking die 3 jaar geleden is begonnen. Er is geen moment waarop we niet op Clearsite hebben kunnen bouwen. In design en development zijn zij zeer sterk om de vertaalslag te maken naar onze business doelen. Ze denken met je mee en stellen jou als klant voorop. Daarbij zijn ze niet verlegen om hun eigen expertise in te zetten. Een leuk en sociaal team dat met je mee kan groeien!
 • Ook een tevreden klant van ons worden? Kom kennismaken