Waar we goed in zijn
(Als in: Echt goed)

Een internetbureau van denken en doen, design en techniek, detail en grote lijnen. Vanuit die balans werken we aan je website en je online resultaat. Zoek je een breed georiënteerd webdesignbureau met diepgang? Misschien is Clearsite dan precies wat je nodig hebt.

Perfectie bestaat niet

De ROI van een goed design

Blijven of bouncen? Converteren of afhaken? Usability of irritatie? Goed design maakt het verschil. Op je website, maar ook in andere online interfaces voor je klanten of medewerkers. Dat soort design levert Clearsite — en dat verdien je altijd terug.

 1. Web Design
 2. UX Design
 3. UI Design
 4. Icon Design
 5. Wireframes
 6. Usability
 7. Advertising Banners
 8. Prototypes

Moeilijk is het nieuwe makkelijk

We schrikken niet zo snel

Technisch complexe vraagstukken? Waar jij zenuwachtig van wordt, daar kun je ons voor wakker maken. Als jij denkt dat het niet kan - of te duur is - dan komen wij met oplossingen. Pas maar op: je gaat techniek nog leuk vinden.

 1. Full Responsive
 2. Animation
 3. WordPress
 4. HTML
 5. CSS
 6. JavaScript
 7. WPML
 8. Templates
 9. Prototypes

Marketing nerds

Van Funnel tot Facebook-pixel

Google tag manager. Facebook-pixels. Conversiescripts. A/B-tests. Voor de techniek achter marketing heb je bijna een ingenieursdiploma nodig. Of je schakelt Clearsite in. Wij maken je online marketing meetbaar, schaalbaar én technisch betrouwbaar.

 1. Conversie Optimalisatie
 2. Marketing Automation
 3. A/B Testen
 4. Analytics

Clearsite verbindt

Als je website geen eilandje is

Moet je website ook kunnen praten met andere data binnen of buiten je bedrijf? Het aan elkaar knopen van sites en systemen is helemaal ons ding. Maak slim gebruik van wat er al is, en bespaar tijd en kosten. Wij helpen je daarbij.

 1. API koppelingen
 2. Marketing Automation integratie
 3. XML feeds
 4. Database Migratie
 5. Database Optimalisatie

The extra mile

optimalisatie = maximalisatie

Wij hebben onze eigen 80/20-regel: 80% van het resultaat bereik je met 20% meer inspanning. Waar andere bureaus het goed genoeg vinden, zetten wij een stap extra. Ook ná oplevering. Zo persen we het maximale uit jouw website.

 1. A/B Testen
 2. Content Management
 3. Conversie Optimalisatie
 4. Site Speed
 5. SEO Optimalisatie

Veiligheid, denk Fort Knox

Clearsite: ook beter voor je nachtrust

Je data op straat, je website gehackt: je moet er niet aan denken. Op internet kun je geen achterdeurtje open laten staan, maar het gebeurt vaker dan je denkt. Daar hoef je je bij Clearsite geen zorgen over te maken. We’ve got your back.

 1. WordPress Hardening
 2. Clearsite Security plugin
 3. Blacklisting
 4. Brute Force Attack prevention
 5. SQL Injection prevention
 6. WordPress updates

Bouwers én Architecten

PAUSE » FAST FORWARD

Abraham Lincoln zei: “Zes uur om een boom om te hakken? Dan besteed ik de eerste vier uur aan het slijpen van de bijl.” Een man naar ons hart. Eerst praten, dan programmeren: zo leggen we samen het fundament voor een soepel project. En een geweldige website.

 1. Roadmap
 2. Doelgroep Bepaling
 3. Ambities
 4. Strategie
 5. Functioneel Ontwerp
 6. Flowcharts