WordPress websites
Wij kennen WordPress van binnen en buiten

Clearsite is als één van de eerste bureaus in Nederland WordPress websites gaan maken. Wij weten alles van WordPress: maken zelf plugins en thema's en kunnen alles voor u realiseren.

Wordpress populairst

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) en dat heeft een goede reden.

Wordpress & gebruiksgemak

Middels een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) kunt u zelf eenvoudig uw websites beheren.

Zoekmachinevriendelijk

Wordpress websites zijn van nature erg zoekmachinevriendelijk. U wilt toch ook hoog scoren in Google?

WordPress hoog gebruiksgemak

WordPress hoog gebruiksgemak

WordPress is een simpel en gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) om zelf de website actueel en fris te houden. Zo hoeft u voor veel aanpassingen geen contact met ons op te nemen en houd u makkelijk controle over de website. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Het WordPress CMS is zeer gemakkelijk in gebruik; het werkt intuïtief, is logisch opgebouwd en u ziet niet meer opties dan nodig zijn. Daardoor is het zonder technische kennis een peulenschil om uw eigen website tot in de details aan te passen.

Maatwerk WordPress website

Maatwerk WordPress website

Door het open source karakter van WordPress is het voor ons mogelijk om het CMS volledig in te richten naar de wensen van de klant. Hierdoor kunnen bestaande functionaliteiten net zolang bewerkt worden totdat het aan de wensen voldoet. Maar ook compleet nieuwe functionaliteiten behoren tot de mogelijkheid.

Binnen één week online met een WordPress website

Binnen één week online met een WordPress website

Wanneer uw wensen wat meer generiek van aard zijn, kunnen wij uw WordPress website met een bestaand thema van WordPress binnen één week online hebben.

Meer informatie over uw WordPress website binnen één week online.

Goed gevonden worden met uw  WordPress website

Goed gevonden worden met uw WordPress website

Het Wordpress CMS is uitermate zoekmachinevriendelijk. Er kunnen erg simpel zoekmachinevriendelijke URLs gemaakt worden en het is met behulp van verschillende aanvullende programma’s (plugins) mogelijk om per pagina een titel, omschrijving en zoekwoorden te definiëren. Allemaal met dezelfde doelstelling; zoekmachines beter hun werk laten doen zodat de site een hoger cijfer krijgt en deze hoger in de zoekresultaten terecht komt.

Zoekmachinevriendelijk is overigens niet hetzelfde als zoekmachine geoptimaliseerd, dit is een gehele andere tak van sport waar wij natuurlijk ook verstand van hebben.

Wordpress is continu in ontwikkeling

Wordpress is continu in ontwikkeling

Door haar populariteit zit er achter WordPress één van de grootste online gemeenschappen. Hierdoor ontwikkelt het CMS zich razendsnel. Er zijn dagelijkse duizenden ontwikkelaars bezig om nieuwe functionaliteiten te bedenken of bestaande te optimaliseren en zijn er regelmatig updates. Op deze manier groeit het CMS, en daarmee de website, mee met de veranderende omgeving zonder dat dit grote investeringen vergt.

GEÏNTERESEERD IN EEN WORDPRESS WEBSITE?

Wat kunnen we voor u betekenen?

We kunnen onmogelijk al ons werk met u delen, wat u hier ziet is slechts een greep uit onze online werkzaamheden. We hopen u zo voldoende te hebben geïnspireerd.

Wij helpen u graag met het behalen van online resultaat! Neem contact op of bekijk eerst ons werk.

Merlijn Ackerstaff Internetbureau Utrecht Clearsite

Even sparren?

Email met
Merlijn Ackerstaff
of bel - 030 264 06 05
Ik help u graag op weg!