Uw WordPress website
HEEFT OOK ONDERHOUD NODIG

Blijf up to date met uw WordPress website zodat u geen veilgheidsrisico’s loopt en constant gebruik kan maken van de nieuwste technieken.

Wij onderhouden uw WordPress website

Wij onderhouden uw WordPress website

Het WordPress CMS is voortdurend in ontwikkeling en er komen dan ook regelmatig updates uit. Soms bevatten deze updates nieuwe functionaliteiten en soms worden er veiligheidslekken mee gedicht. Het is echter van belang deze WordPress updates bij te houden, soms kunt u dit prima zelf doen maar het kan ook tot onverwachte resultaten op uw WordPress website leiden. Een voorbeeld hiervan is een formulier dat door de update ineens niet meer werkt. Wij weten precies waar we op moeten letten bij updates en zullen na een update ook uw website controleren op eventuele onvolkomenheden.

U kunt voor het WordPress onderhoud een abonnement bij ons afsluiten, dan zorgen wij er voor dat u constant up to date en veilig blijft.
Ook wanneer u zelf een website gelanceerd heeft met bijvoorbeeld een bestaand WordPress thema helpen wij u graag met het onderhoud.

BLIJF UP TO DATE MET UW WORDPRESS WEBSITE?

Wat kunnen we voor u betekenen?

We kunnen onmogelijk al ons werk met u delen, wat u hier ziet is slechts een greep uit onze online werkzaamheden. We hopen u zo voldoende te hebben geïnspireerd.

Wij helpen u graag met het behalen van online resultaat! Neem contact op of bekijk eerst ons werk.

Merlijn Ackerstaff Internetbureau Utrecht Clearsite

Even sparren?

Email met
Merlijn Ackerstaff
of bel - 030 264 06 05
Ik help u graag op weg!