Web design
MET OOG VOOR RESULTAAT

Onze roots liggen in design, onze websites moeten niet alleen perfect werken maar er ook perfect uit zien. Maar goed design is niet het doel, het is een middel om online resultaat te behalen. Zo denken wij er over.

Ontwerp voor een doel

Mooi design is niet het doel maar een middel om het doel te bereiken. Wij gaan voor resultaat!

Ontwerp voor gebruikers

Wij ontwerpen niet voor u, maar voor uw potentiële klanten. Zij zorgen voor business!

Ontwerp voor resultaat

Of de website nu informatief moet zijn of moet verleiden tot aankoop, online resultaat is ons doel!

Functioneel ontwerp

Functioneel ontwerp

Hoe trek je die eerste bezoeker de website in? Welke wegen moet een bezoeker afleggen om tot een conversie te komen? Hoe gaan we alle informatie op een inzichtelijke manier aan de bezoeker aanbieden? Om op dit soort vragen antwoord te krijgen beginnen wij met een functioneel ontwerp. Het functioneel ontwerp, ook wel interactieontwerp of wireframe genoemd is een simplistische vorm van de website. Het ontwerp richt zich op de functionaliteiten van de website zonder zich bezig te houden met visueel design.

Visueel ontwerp

Visueel ontwerp

Nu gaat alles vorm krijgen, de strategie, het concept en de wireframes worden omgezet tot iets tastbaars. Kleuren, lettertypes en de andere elementen van de website krijgen vorm.
Hoe komt bijvoorbeeld het menu er uit te zien en hoe komt dat menu er op een smartphone uit te zien? Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wel en niet werkt, het moet er fraai uitzien maar bovenal moet het leiden tot resultaat.

Content First

Content First

Wij zijn in de loop der jaren een fervent aanhanger geworden van de content first theorie. Dit houdt in dat je de website gaat ontwerpen met (waar mogelijk) de echte content. Zo voorkom je dat er zaken ontworpen worden die in de praktijk helemaal niet blijken te werken.
Wij blijven jongens van de praktijk en realiseren ons dat dit in theorie de perfecte oplossing is. Echter maken we ook vaak mee dat het voor u als klant nog lastig is om al aan content te werken voor er ontwerpen zijn. Het is dan ook geen ijzeren wet - samen komen we daar wel uit.

OOK MET ONS SAMENWERKEN?

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij kunnen de website ontwerpen die echt leid tot conversies. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wel en niet werkt. Daar kunt u gebruik van maken!

Wij helpen u graag met het behalen van online resultaat! Neem contact op of bekijk eerst ons werk.

Merlijn Ackerstaff Internetbureau Utrecht Clearsite

Even sparren?

Email met
Merlijn Ackerstaff
of bel - 030 264 06 05
Ik help u graag op weg!