User Experience Design
WAT IS DAT EIGENLIJK?

Bij UX Design draait het allemaal om de beleving van de bezoeker. Wanneer iemand een bezoek aan uw website als prettig ervaart, zal dit tot veel meer conversies leiden.

Denk vanuit de gebruiker

Denk vanuit de gebruiker

De gebruiker staat centraal bij een goed User Experience Design (UX Design). De gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, aantrekkelijkheid en de persoonlijke beleving zijn vier belangrijke peilers van UX Design.

Je zou kunnen stellen dat een functioneel en visueel ontwerp een onderdeel zijn van goed UX Design maar het gaat veel verder dan dat. Een goede User Experience heeft ook te maken met zaken als: snelheid, goede teksten, goed gebruik van afbeeldingen en/of pictogrammen, de juiste ‘tone of voice’ en vertrouwen in de organisatie achter de website. Alles kan bijdragen aan een goede User Experience.

User experience blijven verbeteren

Blijven verbeteren

Aan de hand van bijvoorbeeld gebruiksonderzoeken, reviews, A/B testen en het analyseren van funnels en statistieken, kan in kaart gebracht worden welke aanpassingen er nodig zijn om voor de bezoeker de optimale beleving te creëren.

EEN KEERTJE SPARREN OVER UX DESIGN?

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij realiseren samen met u een optimale User Experience voor uw doelgroep. Samen, jullie de marktkennis wij de online kennis.

Wij helpen u graag met het behalen van online resultaat! Neem contact op of bekijk eerst ons werk.

Merlijn Ackerstaff Internetbureau Utrecht Clearsite

Even sparren?

Email met
Merlijn Ackerstaff
of bel - 030 264 06 05
Ik help u graag op weg!