Online Applicaties
STROOMLIJN UW PROCESSEN

Internet is niet alleen handig om potentiële klanten van informatie te voorzien of om een product te verkopen, het is bij uitstek een medium om bestaande interne processen te optimaliseren of zelfs te vervangen. Dit kan met webapplicaties.

Online applicaties.

Op maat gemaakt voor u.

Dit betekent altijd maatwerk. Er wordt gekeken naar hoe de processen nu lopen: wie zijn hier bij betrokken? Welke middelen worden ingezet? Vervolgens wordt er een optimalisatieslag gemaakt door de inzet van nieuwe online programmatuur in de vorm van webapplicaties. Vaak is het zo dat de offline processen hierdoor aangepast dienen te worden om zo een optimaal resultaat te behalen. Clearsite heeft hier veel ervaring mee en kan de organisatie tot in de details adviseren en de bijbehorende applicaties ontwikkelen.

Zo hebben wij in het verleden heel wat handwerk vervangen door interactieve formulieren, hebben wij voorraadsystemen ontwikkeld die menselijk handelen tot een minimum beperken en zijn er talloze koppelingen met uiteenlopende systemen gemaakt waardoor informatie sneller en foutloos bij de eindgebruiker terecht is gekomen. Prachtig toch?!

EFFICIËNTER WERKEN DOOR ONLINE APPLICATIES?

Wat kunnen we voor u betekenen?

We kunnen onmogelijk al ons werk met u delen, wat u hier ziet is slechts een greep uit onze online werkzaamheden. We hopen u zo voldoende te hebben geïnspireerd.

Wij helpen u graag met het behalen van online resultaat! Neem contact op of bekijk eerst ons werk.

Merlijn Ackerstaff Internetbureau Utrecht Clearsite

Even sparren?

Email met
Merlijn Ackerstaff
of bel - 030 264 06 05
Ik help u graag op weg!