In één week online
MET UW WORDPRESS WEBSITE

Door gebruik te maken van een bestaand WordPress thema kunnen we tegen lage kosten snel een WordPress website voor u lanceren. Eerst zullen we samen bepalen of uw eisen en wensen geschikt zijn om te realiseren met een bestaand WordPress thema.

WordPress thema

Er bestaan honderd duizenden thema's voor WordPress wij zoeken samen met u degene die bij u past.

Bespaar geld

Bij een bestaand thema hoeven wij niet te ontwerpen en bouwen. Dat scheelt geld.

Bespaar tijd

Wanneer alles goed wordt voorbereid kunt u echt uw WordPress website in één week online hebben.

Inventarisatie van uw wensen

Inventarisatie van uw wensen

Aan de hand van een korte inventarisatie van u wensenpakket kunnen we samen een geschikt WordPress thema uitzoeken. Ook kan het zijn dat u zelf al een thema gevonden heeft, in dat geval zullen wij eerst beoordelen of het WordPress thema kwalitatief goed genoeg is. Er speelt namelijk meer dan het uiterlijk, een gekozen WordPress thema moet bijvoorbeeld ook veilig zijn en ‘future proof’.

Samen zullen we ook een overzicht van uw website maken, hierin moet duidelijk worden welke en welke soorten pagina’s uw WordPress website gaat bevatten.

Aanmaken WordPress website

Aanmaken WordPress website

Wanneer het WordPress thema gekozen is zal Clearsite de website gaan realiseren en de gehele structuur van pagina’s opzetten. Wij bereiden alles voor zodat we straks samen zonder oponthoud in één sessie de website van content kunnen voorzien.

Content verzamelen

Content verzamelen

Aan u vragen we voor elke pagina alvast de content te maken of verzamelen, hierbij gaat het om teksten en de afbeeldingen. Heeft u hier moeite mee, dan kunnen wij u daar uiteraard mee helpen. Wanneer alle content gereed is maken we een afspraak om in één sessie samen de gehele website te gaan vullen met content. Deze sessie dient tegelijkertijd als een training zodat u in de toekomst gemakkelijk zelf u WordPress website kan beheren.

Samen de website vullen in WordPress

Samen de website vullen in WordPress

We plannen een hele dag in om samen met u de website te gaan vullen, het is de bedoeling dat aan het einde van de dag uw WordPress website live gaat en u zelf in de toekomst uw website kan beheren. Aan de hand van uw website en uw content geven wij u praktische tips over het beheer van WordPress, een betere training is eigenlijk niet denkbaar.

Uw WordPress website online

Uw WordPress website online

Uw WordPress website staat live! Dat betekend echter niet dat wij ons terugtrekken, wij staan nog steeds voor u klaar om u eventueel te assisteren met bijvoorbeeld een veiligheidsupdate of eventuele uitbreidingen. Wilt u dit zelf proberen dan is dat ook prima, wat u wilt maar wij staan klaar voor u mocht het niet lukken.

SNEL ONLINE MET EEN WORDPRESS THEMA?

Wat kunnen we voor u betekenen?

We kunnen onmogelijk al ons werk met u delen, wat u hier ziet is slechts een greep uit onze online werkzaamheden. We hopen u zo voldoende te hebben geïnspireerd.

Wij helpen u graag met het behalen van online resultaat! Neem contact op of bekijk eerst ons werk.

Merlijn Ackerstaff Internetbureau Utrecht Clearsite

Even sparren?

Email met
Merlijn Ackerstaff
of bel - 030 264 06 05
Ik help u graag op weg!