Apps
iOS & ANDROID, NATIVE- OF HYBRIDE APP

Het maken van een App kan kostbaarder zijn dan het maken van een website. Maar in sommige gevallen blijkt dat een App misschien wel het perfecte middel is om uw doelgroep te bereiken. Wij kunnen samen met u bepalen of een App genoeg meerwaarde heeft om de investering aan te gaan en zullen daarin altijd een eerlijk advies geven.

Native- of hybride app

Native- of hybride app

Er is altijd de vraag of je een Native App moet maken of niet, met deze keuze kunnen wij u prima van advies zijn. Soms is het onzinnig om een Native App te gaan maken en kunnen we prima uit de voeten met bijvoorbeeld diensten als Phonegapp om een Hybride App te maken.


Native app

Een Native App is platformafhankelijk, wanneer je dus een App wilt uitbrengen voor Android, iOS en Windows moet je de App drie keer ontwikkelen en beheren. De Apps worden echt in een andere codeertaal geschreven.
De voordelen van een Native App zijn wel een betere User Experience en je kunt alle functionaliteiten van een smartphone gebruiken.


Hybride app

Een Native App ontwikkel je voor alle platformen met dezelfde techniek maar vervolgens kan je de App omzetten naar de verschillende besturingssystemen. Er zijn uiteindelijk dus wel drie verschillende Apps, terwijl er maar één keer ontwikkelt hoeft te worden. Het nadeel is, afhankelijk van het soort App, dat de User Experience minder kan zijn en niet alle smartphone functies gebruikt kunnen worden.

De beste keuze voor u

De beste keuze voor u

Wanneer we toch voor een Native App gaan, kunnen wij deze realiseren voor iOS en Android.
Wilt u weten wat voor u de beste techniek is? Maak gerust een afspraak, dan kunnen we samen de ‘ins and outs’ doornemen.

WILT U OOK SCOREN MET EEN NATIVE- OF HYBRIDE APP?

Iphone

Wat kunnen we voor u betekenen?

We kunnen onmogelijk al ons werk met u delen, wat u hier ziet is slechts een greep uit onze online werkzaamheden. We hopen u zo voldoende te hebben geïnspireerd.

Wij helpen u graag met het behalen van online resultaat! Neem contact op of bekijk eerst ons werk.

Merlijn Ackerstaff Internetbureau Utrecht Clearsite

Even sparren?

Email met
Merlijn Ackerstaff
of bel - 030 264 06 05
Ik help u graag op weg!