Wat vinden onze klanten

Onze eigen klanten kunnen u het beste vertellen hoe wij ons werk doen. Wij laten hen graag aan het woord. Lees hieronder hun ervaringen.

4.6 / 5.0

Wij hebben onze klanten gevraagd om een beoordeling te schrijven.
Bekijk nog meer beoordelingen op Google+.

 • Gooiland Events, Philip Lamers

  Van aanvraag tot het bouwen, alles verliep boven verwachting. Je merkt dat er veel creatieve input achter zit en dat de heren het durven te zeggen als ze het ergens niet mee eens zijn.
 • Justlease, Manon Kollaart

  Zeer tevreden met onze samenwerking die 3 jaar geleden is begonnen. Er is geen moment waarop we niet op Clearsite hebben kunnen bouwen. In design en development zijn zij zeer sterk om de vertaalslag te maken naar onze business doelen. Ze denken met je mee en stellen jou als klant voorop. Daarbij zijn ze niet verlegen om hun eigen expertise in te zetten. Een leuk en sociaal team dat met je mee kan groeien!
 • Quobell, Charles Betman

  Niets dan lof over de samenwerking met Clearsite, vanaf de start met een heldere offerte tot de prima nazorg. En het resultaat mag er zijn, een site waar we als Quobell zeer blij mee en trost op zijn.
 • Oosterlicht College, Joost Kentson

  Op ons traject terugkijkend, kan ik niet anders zeggen dat ik blij ben dat we met elkaar verder gegaan zijn. De start was wat onzeker en kennelijk moesten we beiden nog wat in onze rol groeien, nu heb ik jullie inmiddels al eenmaal warm aanbevolen bij een collega die voor eenzelfde traject staat.
 • IC Wines, René Bouwmeester

  We zochten een helder en interactief ontwerp voor het ontsluiten van 200 bijzondere en heel verschillende wijnen, in een moderne maar toch duidelijk op wijn gerichte omgeving. De eerste ontwerpschetsen gaven al direct een goed gevoel, en in een plezierige wisselwerking hebben alle pagina's in een paar weken vorm gekregen. Zorgvuldig tot de laatste pixel!
 • Photographer, Sebastiaan Knot

  Ik werk al sinds 2001 samen met Clearsite. De korte lijnen, de betrouwbare service en enorme kennis zijn voor mij belangrijk. Ik ben zeer tevreden, al 15 jaar.
 • TerbergLeasing, Robert Jan

  Met Clearsite hebben wij al lange tijd een prettig en productieve samenwerking. Zij denken actief met ons mee en zorgen voor extra creativiteit. Deze creativiteit zie je terug in hun designs én in hun vernieuwende oplossingen.
 • LeaseVergelijker, Wilbert Phillipo

  Wij werken al enkele jaren met Clearsite. Hebben diverse dingen voor ons gedaan en wij zijn daar heel tevreden over. Voor een bureau van serieuze omvang hebben ze een goede prijs / kwaliteit ratio en voldoende kennis in huis om zowel eenvoudige als complexe projecten aan te kunnen. Daarnaast ook gewoon prettige no-nonsense mensen om mee samen te werken!
 • Van Breukelen Accountants, Herman van Breukelen

  Clearsite heeft onze website ontwikkeld. Wij zijn erg blij met de opzet van de site en de strakke vormgeving die Clearsite heeft toegepast. In het dagelijks gebruik ondersteunt Clearsite ons op uitermate klantvriendelijke wijze bij de dingen die wij niet zelf kunnen/willen aanpassen. Zo kunnen wij onze site met relatief weinig moeite up to date houden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We kunnen onmogelijk al ons werk met u delen, wat u hier ziet is slechts een greep uit onze online werkzaamheden. We hopen u zo voldoende te hebben geïnspireerd.

Wij helpen u graag met het behalen van online resultaat! Neem contact op of bekijk eerst onze diensten.

Merlijn Ackerstaff Internetbureau Utrecht Clearsite

Even sparren?

Email met
Merlijn Ackerstaff
of bel - 030 264 06 05
Ik help u graag op weg!