Internetbureau Clearsite Aanpak

We vragen altijd waarom

Onze werkwijze is simpel en gebaseerd op samenwerking, leren kennen en begrijpen.

Ontmoeten

Voordat we kunnen samenwerken, moeten we je eerst leren kennen.
Tijd voor een goed gesprek. We gaan je vragen stellen over jouw doelen, de doelgroep, concurrenten en het probleem dat opgelost moet worden. Dit alles in een prettige, informele sfeer.

Klikt het? Dan doen wij een voorstel hoe we samen verder gaan.

Tijd voor een gesprek

Onderzoeken

Onderzoek en ontdekking vormen de basis voor al ons werk. Niet alleen om het project en de relatie inzichtelijk te maken, maar ook om te verbeteren wat we opbouwen.
Wat kan en moet er beter, waar moeten we op letten. We combineren onze ideeën, maken het tastbaar en toetsen het aan jouw doelen en verwachtingen.

Problemen en pijnpunten lossen we samen op. We gaan gewoon net zo lang door tot het klopt.


Ontwerpen

Wij geven een strategie of idee een visuele identiteit door er sfeer, gevoel en karakter aan toe te voegen. Maar een goed ontwerp is niet alleen maar hoe het er uit ziet, maar vooral ook hoe het werkt.
Is het logisch opgebouwd, vindt de doelgroep er zijn weg naartoe? Daarom maken we verfrissende interfaces die je in één oogopslag begrijpt en mensen graag gebruiken.

Uiteindelijk blijft de gebruiker het uitgangspunt van al onze designkeuzes.


Ontwikkelen

Wij geloven niet in kant-en-klaar. Een website, intranet of webapplicatie bouwen we met de hand, met verstand en van de grond af.
Op die manier creëren we slimme, schaalbare en onderhoudsvriendelijke digitale oplossingen die niet alleen nu goed werken, maar ook in de toekomst.

Aanpassingen nodig? Dankzij jarenlange ervaring kennen we de mogelijkheden en beperkingen van het web, moderne browsers en devices. Ook een CMS of applicaties van derden zijn naadloos te integreren.


Ondersteunen

Klaar voor de volgende stap of werkt er iets niet goed? Het is vaak moeilijk om te beslissen waar je je op moet concentreren als er zoveel mogelijkheden tot verbetering zijn.
Het is dan meestal ook een opsomming van meerdere factoren zoals vindbaarheid, snelheid, content en gebruiksvriendelijkheid.

Wil je doorontwikkelen of heb je gewoon hulp nodig om jouw project naar een hoger niveau te tillen? We helpen je in iedere fase.

Partners

We kunnen natuurlijk veel maar niet alles. Dus hebben we een netwerk van vertrouwde experts opgebouwd waarop we een beroep kunnen doen. Wij hebben o.a. diverse copywriting en fotografie partners. Voor het hosten van je website, incl. server beheer en onderhoud, hebben wij een partnerschap met Shock Media.

Zijn er aanvullende diensten nodig binnen een project dan gaan ze aan de slag en wij begeleiden ze naar het door jouw gewenste eindresultaat. Tijdens het proces blijft er één duidelijk aanspreekpunt, wel zo makkelijk.